top of page

Verhuis klaar!

Een verhuizing duurt meestal maar een paar uur, maar de voor- en de nasleep is andere koek. Een goede voorbereiding kan dus veel tijd, geld en energie besparen enerzijds en ergernis, stress en een lange nasleep voorkomen anderzijds.

Een verhuizing is hèt moment om te ontspullen! Het gebeurt maar al te vaak dat er veel spullen mee naar het nieuwe huis gaan die eigenlijk nooit meer gebruikt gaan worden of zelfs het daglicht nooit meer te zien krijgen.

Vaak ontbreekt de tijd om een verhuizing goed voor te bereiden en worden alle spullen in dozen gedaan; "dat zoek ik wel allemaal uit als ik in het nieuwe huis ben". Jaren later staan de dozen er nog of zijn de spullen in kasten terecht gekomen en zorgen voor een dagelijkse kwelling.


Regelmatig kom ik bij klanten die ergens in huis een toren van dozen hebben staan. "En wat zit er allemaal in die dozen"? vraag ik dan.

"Geen idee" "Weet ik niet meer" "Uh, daar kan waarschijnlijk het grootste gedeelte van weg", zijn de meest gehoorde antwoorden. Zo'n toren is vaak jaren te gast, totdat uiteindelijk toch wordt besloten dat het grootste deel ervan wegkan. Zonde van alle energie die het gekost heeft. Inpakken en waarschijnlijk meerdere malen verplaatst en tel daar nog eens de stress, druk en ergernis bij op die zo'n last met zich meebrengt. Dat kan anders. Opruimen vòòr je gaat verhuizen, met een opruimcoach. Waarom mèt een opruimcoach?

  • vreemde ogen dwingen

  • alles wat je wil houden pakken we meteen in

  • in je nieuwe huis komen alleen spullen waar je bewust voor hebt gekozen

  • je weet weer precies wat je wel en niet hebt

Ga jij binnenkort verhuizen?

Geef jezelf een groot cadeau en maak een afspraak voor een gratis intake gesprek! nicole@drtidyup.nl

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page